<H1> | <H2> | <H3> | <H4> | <H5> | <H6> |
---|---|---|---|---|---|
0 | 4 | 0 | 3 | 6 | 0 |
<H2> Koogid, milles pole lisatud gluteeni </H2> |
<H2> Magusad ja soolased kringlid </H2> |
<H2> Juuretisega leivad ja saiad </H2> |
E-pood - Bekker Pagariäri
bakery.ee/
Bekker Pagariäri suussulavad kringlid ja tordid nii argipäevaks kui pidulauale! Olemas ka veganitele sobivad ja laktoosivabad valikud. E-R Tallinna piires kulleri võimalus.
https://bakery.ee/wp-content/themes/bakery/img/logo.svg |
https://bakery.ee/wp-content/themes/bakery/img/logo.svg |
https://bakery.ee/wp-content/themes/bakery/img/search.svg |
Märksõnad | Sag. | Tiitel | Kirjel. | <H> |
---|---|---|---|---|
search | 5 | ![]() |
![]() |
![]() |
siit | 5 | ![]() |
![]() |
![]() |
content | 3 | ![]() |
![]() |
![]() |
hidden | 3 | ![]() |
![]() |
![]() |
Teksti sisu suurus | 947 baiti |
HTML-i kogumaht | 77797 baiti |
Domeeni vanus: Not Available
Loomise kuupäev: Not Available
Värskendatud kuupäev: Not Available
Aegumiskuupäev: Not Available
Bakery.ee lauaarvuti veebisaidi kiirus on keskmine. Lehekülje kiirus on oluline nii otsingumootorite kui ka külastajate jaoks.
Domeenid (TLD) | Olek |
---|---|
bakery.com | Juba registreeritud |
bakery.net | Juba registreeritud |
bakery.org | Juba registreeritud |
bakery.biz | Juba registreeritud |
bakery.us | Juba registreeritud |
Domeenid (TLD) | Olek |
---|---|
vakery.ee | Juba registreeritud |
fakery.ee | Juba registreeritud |
gakery.ee | Juba registreeritud |
hakery.ee | Juba registreeritud |
nakery.ee | Juba registreeritud |
Bakery.ee mobiiliveebisaidi kiirus on keskmine. Lehekülje kiirus on oluline nii otsingumootorite kui ka külastajate jaoks.
Serveri IP | Serveri asukoht | Teenusepakkuja |
---|---|---|
185.7.252.218 | Not Available | Not Available |
Ankur | Tüüp | Jälgitav |
---|---|---|
http://bakery.ee/ | Sisemised lingid | Dofollow |
Kringlid | Sisemised lingid | Dofollow |
Tordid | Sisemised lingid | Dofollow |
Pirukad | Sisemised lingid | Dofollow |
Leivad | Sisemised lingid | Dofollow |
Sotsiaalmeedia
Sotsiaalsed andmed
Kulud ja üldkulud muutsid selle poolavaliku suhtlusviisi varem teostamatuks.
Kuid sotsiaalvõrgustike tehnoloogia edusammud aastatel 2004–2010 on muutnud võimalikuks laiemad jagamise kontseptsioonid.